början på ett nytt äventyr..

Nu har jag precis kommit ner till Kungsbacka, och har beslutat mig för att börja här på Svergies ridgymnasium!
Kan säga att det är mycket olika känslor, både glädje och såklart sorg över att lämna min älskade vänner och min fina familj! Men nu är det tid för mig att ta och hitta på något nytt, då jag har en förmåga att lessna, med ska jag förhoppningsvis inte göra nu!
Jag, mamma och min morbror Janne åkte runt 7:00 tiden  i morse, och innan det kom min två fina bästa vännner och vinka av mig! Tänka sig att jag har haft och har en sån tur att ha Johanna och Denise som mina bästa vänner, och fy vad jag kommer sakna dom!
Jag måste erkänna att jag sov typ hela vägen, hehe, men av det lilla jag var med så hade vi allsång i bilen med "margareta" låten bland annat, jo jag vet, vi är inte normla på en 5 öring jag och min familj!
Och efter cirka 12 timmars bilresande så är vi framme hos mammas kusin Eva, och hennes familj. För att sova och umgås, sedan i morgon så ska vi åka vidare till skolan och fixa och göra lite fint, blir nog en sväng om ikea för lite små grejer också!
Till Skåregärde ska vi också, det var där ifrån jag köpte min förra ponny Artemis, så ska dit och mysa med lite hästar, och träffa min vän Ramona som jag lärde känna för något år sedan när jag jobbade där nere på Skåregärde.
Men ska försöka återkomma i morgon med lite mer info!
edit: blir lite mycket om vad jag gör på dagarna nu då ja kommer att skriva på bloggen lite som en dagbok, så jag kan kolla tillbaka sen i framtiden vad jag gjorde då! Sen ska det bli ny design och lite andra inlägg också för den delen!
Ha de la gött! (om jag nu ska vara en äkta Göteborgare ;) )






Vackra Östersund!

RSS 2.0